пʼятниця, 22 листопада 2013 р.

Анатомічний атлас Healthline Body Maps


Пропоную учителям біології познайомитись за ресурсом Healthline Body Maps. Це досить грунтовно розроблених проект, які ефективно використовує такі важливі інструменти, як тривимірна графіка і інтерактивність.

Віртуальний анатомічний атлас дозволяє користувачам досліджувати людське тіло в 3-D. За допомогою доступною навігації, користувачі можуть побачити кілька шарів анатомії людини, роботу життєво важливих систем і органів тіла до їх найдрібніших частин, і зрозуміти в деталях, як працює людський організм.




Використовуючи докладні 3-D моделі частин тіла, включаючи м'язи, вени, кістки та інші органи, Healthline Body Maps пропонує новий спосіб візуалізації та демостраціїї.

Наприклад, можна простежити, як коронарна артерія доставляє кров до серця, і дізнатися, як бляшки на стінках артерій призводять до хвороби серця.

Програма дозволяє знайти точне місце розташування розтягнутої м'язи або зламаних кісток, і знайти інформацію про те, як уникнути травм. Можна подивитися в розрізі людський мозок і дізнатися, які області управляють певними емоціями і функціями організму.

Немає коментарів:

Дописати коментар